По принцип не е някаква тайна, че известните личности се

...
По принцип не е някаква тайна, че известните личности се
Коментари Харесай

Авиокомпанията, срещу която негодува Елизабет Хърли

По принцип не е някаква загадка, че известните персони се радват на по-голямо внимание и деликатно обслужване, когато би трябвало да се настанят в хотел или пък са на летището да вземем за пример.
 Елизабет Хърли, принц Хари и правилни ли са слуховете, че е лишила девствеността му
Елизабет Хърли ли е лишила девствеността на принц Хари

Каква е позицията на актрисата

Е, може и по този начин да е, само че това не всеки път е по този начин. И Елизабет Хърли го знае доста добре. От профила на Хърли в Twitter излиза наяве, че е имала инциденти на летището и не е останала по никакъв начин удовлетворена от обслужването на British Airways.

Оказва се, че актрисата е била на летището в Антигуа, а полетът ѝ е бил отсрочен с цели 20 часа. Но за това време тя и спътникът ѝ са останали без храна и вода. В Twitter тя се пробва да притегли вниманието на British Airways, с които явно е трябвало да пътува, само че без необикновен резултат.

Still stranded- no food, water or hotel. Pretty dodgy service
— Elizabeth Hurley (@ElizabethHurley)
Отговор от самолетната компания е имало, само че не и някакво по-конкретно подпомагане. В последния си туит Елизабет Хърли още веднъж се оплаква от обслужването и разяснява, че най-накрая след 12 часа, прекарани на летището е съумяла сама да си хване такси и да се махне от там.

Still nothing from. Extraordinary service! Finally, managed to find a taxi ourselves to escape airport after more than 12 hours with no food or water
— Elizabeth Hurley (@ElizabethHurley)
От Fox News разбираме, че Хърли не е била единствената, която в този ден е изпитала проблеми с летенето с British Airways, тъй като тогава самолетната компания е изпитвала сериозни механически проблеми, които са наложили всеобщо отсрочване на полети в Съединени американски щати и Карибския район.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР