По предварителни данни досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели

...
По предварителни данни досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели
Коментари Харесай

Владимиров печели в Перник на първи тур: Ще направя града най-хубавото място за живеене

По предварителни данни досегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели изборите в града с повече от 70%.

" Поемам ангажимент Перник да се трансформира в най-хубавото място за живеене ", съобщи той пред Българска национална телевизия.

" Победата е на всички перничани. Подкрепата, която усещах през целия мандат и прекосяването през компликациите като едно семейство, в действителност ми даде сили и убеденост да продължа напред. Огромно благодаря за тази поддръжка. " – уточни той.

Попитан за поддръжката, изявена от ГЕРБ и водача ѝ Бойко Борисов, Владимиров разяснява, че устойчивет партньорства в политиката се основават мъчно

" С господин Борисов създадохме в действителност партньорство, което беше в употребява на перничани. За четирите години и с негова помощ се случиха доста хубави неща, сигурен съм, че ще срещам неговата поддръжка и в бъдеще, както и на други политически водачи.

Станислав Владимиров изясни, че е било едно от най-трудните решения в живота му да напусне Българска социалистическа партия, тъй като е четвърто потомство социалист и си е тръгнал оттова поради " изключителната токсичност и ненавист, която управлението демонстрира към хората, които могат да печелят избори ".

„ Благодаря на всички софиянци, които гласоподаваха за една по-различна София. За София, за която мечтаем, за тази София, за която приказваме да бъде ръководена от хора, които я обичат. “ Това съобщи пред публицисти претендентът на претендентът на ПП-ДБ за кмет на столицата Васил Терзиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР