По повод великденските празници премиерите на Северна Македония и България

...
По повод великденските празници премиерите на Северна Македония и България
Коментари Харесай

Борисов и Заев си размениха поздравителни адреси по случай Великден

По мотив великденските празници министър председателите на Северна Македония и България – Зоран Заев и Бойко Борисов си размениха писма с поздравления и пожелания за разцвет сред братските нации на двете страни, оповестява МИА, представена от Българска национална телевизия.

В своето писмо Борисов показва увереността си, че дружно с македонския министър председател с още по-голяма мощ ще насочат добротата, любовта и смирението към изгодите от взаимната работа за европейското бъдеще на двете приятелски страни.

Заев акцентира, че историческата аналогия, която е основа за другарството на двата народа, е опция да се въплъти мощен ангажимент и откровена обич сред двете страни и поощряване на благосъстоянието на жителите им.

„ Пожелавам мирни и красиви празници на жителите на другарска България и него любовта и милосърдието, на които ни учи този празник, станат наш метод на живот ”, се споделя в поздравлението на Заев до Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 17 секунди) Рейтинг: 8442 | Одобрение: 3952 Вместо да си разменят картички и честитки, да бяха отворили границата сред България и Македония - и отново да си станем една страна и един народ, както го е мечтал Дякона Васил Иванов Кунчев - Левски. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР