По повод участието си в европейската инициатива Digital Day 2018, BMW

...
По повод участието си в европейската
инициатива Digital Day 2018, BMW
Коментари Харесай

Поглед в бъдещето на BMW. Какъв ще бъде интерфейсът

По мотив присъединяване си в европейската инициатива Digital Day 2018, BMW Group разкри нови подробности към това, което можем да очакваме в цифровото бъдеще на компанията.

Наред с анонсирането на интересните новости като готовността на групата да въведе 5G интернет съгласуваност, изкуствен интелект в системите за автономно управление и комбинирана реалност (виртуална+реална) в създаването на новите си коли, от BMW Group разкриха част от визията на идващия интерфейс- BMW Operating System 7.0, с който ще се предлагат бъдещите коли на марката BMW.

Без да навлизат в детайлности, от баварската компания разясняват, че новата бордова и контролна система ще бъде напълно цифрова и изключително усъвършенствана, и ще бъде разработена така, че още по-добре да дава отговор на персоналните потребителски условия и предпочитания. Интерфейсът ще бъде изчистен и структуриран, работата със системата интуитивна, като ще има голяма възможност за персонализиране на подавана информация, която постоянно ще бъде налична в подобаващ тип и в правилното време.

При въвеждането в приложимост на BMW Operating System 7.0, потребителите ще имат опция за работа с интерфейса на бордовата система по четири начина- с потвърдилият се като изключително сполучлив iDrive Controller, с гласов контрол, с жестове и посредством чувствителни на допир повърхности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР