По повод твърденията на Станислав Балабанов, че премиерът мотивирал предложението

...
По повод твърденията на Станислав Балабанов, че премиерът мотивирал предложението
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Не съм чул и намек от премиера за възрастта ми

По мотив изказванията на Станислав Балабанов, че министър председателят стимулирал предлагането Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ с напредналата му възраст, вътрешният министър разяснява, представен от Българска национална телевизия.

" Аз не съм чул никакъв намек нито от министър-председателя, нито от вицепремиера, а аз се виждам с тях всекидневно, каква е моята възраст, каква е моята подготовка. И не съм чул нещо друго, също така, че ние в Министерство на вътрешните работи се оправяме чудесно с това, което стои пред нас като задания. Нека напомня, не знам какво е приказвал младият народен представител Балабанов, само че дано напомним, че в края на предходната седмица вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев сподели в една телевизия, че ще се провиснал средства за увеличението на заплатите единствено на ведомства, които се реформират. И дебело акцентира, че Министерство на вътрешните работи е едно от ведомствата, които заради обстоятелството, че се реформират ще получи нарастване на възнагражденията ".

Министър Рашков разгласи още, че проверяващите са наблюдавали пътя на предплатено преведините пари за строителството на ЛОТОВЕ 8 и 5 на автомагистрала " Хемус ". По думите му с час от парите е платен огромен парцел в центъра на София, върху който сега се строи. Други суми са вложени в градеж на вилно населено място с частни къщи, както и в хотелски комплекс. Засечени са е преводи на средства към Обединените арабски емирства, както и разпределяне на междуфирмени заеми на новорегистрирани търговски сдружения. Според Рашков нито един лев от тези над половин милиярд лв. е е вложен в строителство на автомагистрали и пътища.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР