По повод срещата си в Брюксел с председателя на ЕНП

...
По повод срещата си в Брюксел с председателя на ЕНП
Коментари Харесай

Туск към Борисов: Имате нашата подкрепа

По мотив срещата си в Брюксел с ръководителя на ЕНП Доналд Туск, министър-председателят Бойко Борисов написа във Фейсбук:
„ Имате нашата поддръжка “! Това ми сподели президентът на EPP - European People`s Party Donald Tusk по време на срещата ни в Брюксел. Двамата сме на мнение, че българското държавно управление реализира значими триумфи както за страната, по този начин и за европейската интеграция на Западните Балкани - тези политики могат да подсигуряват стабилно развиване на България. Той ме поздрави за успеха на ГЕРБ на провелите се частични локални избори и съобщи, че постоянните парламентарни избори са методът всеки жител да изрази своето мнение. Според Туск систематичните партии като Политическа Партия ГЕРБ имат нужния потенциал, опит и разсъдък да преведат страните си през рецесията. Коментирахме и пакета от ограничения за възобновяване, посредством които да се преодолеят последствията от ковид върху стопанските системи на Европейски Съюз. Европейската национална партия има огромен принос в правенето на избавителния проект. Ето за какво фамилията на ЕНП е най-голямото и най-силното!
 Борисов от Брюксел: Защитихме Гърция и Кипър и дадохме време на Турция (ВИДЕО) Борисов от Брюксел: Защитихме Гърция и Кипър и дадохме време на Турция (ВИДЕО)
Успяхме да намерим относително добър баланс, който от една страна да отбрани Гърция и Кипър, а от друга - да даде опция до декември...
С Туск обсъдихме и първия Доклад на Европейска комисия за върховенството на закона в целия Европейски Съюз. Той е справедлив и отразява напъните на страната ни за битка с корупцията. България ще извърши всички рекомендации на Венецианската комисия и Европейска комисия за реформ и в правосъдната система ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР