По повод скандалите от последните месеци с роднинските назначения и

...
По повод скандалите от последните месеци с роднинските назначения и
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Кучето ми има роднини и в митниците, и в МВР

По мотив свадите от последните месеци с роднинските назначения и в ГЕРБ и в Българска социалистическа партия вицепремиерът Томислав Дончев предложи да се намерения за промени в закона за спор на ползи, тъй че да не се стига до разногласия за какво нещо е законно само че пък не било морално.

Дончев сложи и въпроса дали не би трябвало да се заложат по-сериозни рестрикции, само че пък посъветва да се внимава с крайностите.

„ Ако въведем норма в едно семейство да няма двама души на обществена работа, това би означавало, че в едно семейство не може да има човек на държавна работа и служител на реда. Това може би не би било проблем в София, само че в дребните обитаеми места това ще е проблем и то освен фамилен, а тежък проблем на пазара на труда”, сподели Дончев.

Вицепремиерът направи и прилика с расовото си куче, което има родствени връзки евентуално и в митниците, и в Министерство на вътрешните работи.

„ Искам да предложа на Таско Ерменков да сезира комисията за спор на ползи за овчарското куче на Дончев, тъй като допускам, че това куче има родствена връзка с граничарско и митничарско”, вметна министърът на финансите Владислав Горанов .

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР