По повод предстоящите абитуриентски балове, Plovdiv Plaza Mall подаде ръка

...
По повод предстоящите абитуриентски балове, Plovdiv Plaza Mall подаде ръка
Коментари Харесай

Слави от The Clashers идва в Plovdiv Plaza Mall, а четирима абитуриенти спечелиха бляскава визия за бала

По мотив идните абитуриентски балове, Plovdiv Plaza Mall подаде ръка на четирима зрелостници за първите стъпки след завършването! Търговският център обезпечи цялостната визия за абитуриентски бал по желание на самите участници, като им даде опция да вложат спестената сума в обучение и развиване!

Кастингът се организира в продължение на 20 дни, като искащите можеха да се запишат на открита форма на уеб страницата на комерсиалния център. Десетки завършващи възпитаници от целия град и района изпробваха шанса си. Момчета и девойки от съвсем всички гимназии в града с разнообразни занимания и профили на образование се впуснаха в конкуренцията за победа в акцията. Тези, върху които комерсиалният център реши да се концентрира са две девойки и две момчета – Константин, Симона, Теодор и Любомира. Подсигуряване на цялостната визия включва всички елементи от обувките, през вратовръзките, грима, тоалетите и прическата, както и бижутата за край.

Първият участник е Константин Костов на 19 години, който се е насочил към проучване на компетентност " Медицина ". Той е на 19 години от Пловдив, приключва Английската гимназия в града. Не произлиза от семейство на медици, само че постоянно е мечтал за тази специалност с вярата да профилира ортопедия. Споделя, че в никакъв случай не е получавал жест от подобен мащаб и до последно се е съмнявал, че ще бъде определен. Спестената сума ще вложи за семестриална такса за първата година от образованието си за висше обучение.

Женското наличие в акцията изискуем на две девойки. Първата от тях – Симона Стоичкова на 18 години, приключва Френска езикова гимназия " Антоан дьо Сент Екзюпери “. Симона живее в ранната си детска възраст в Палма Де Майорка дружно със своето семейство, споделя за пристрастеността си към непознатите езици, връща се в родината с готовност за реализация в личната си страна. Кандидатства логика на психиката в Пловдивски и Софийски университет. Със заделената сума ще влага в спомагателни уроци за кандидатстването.

Тодор Ганчев на 18 години, приключва Математическа гимназия с профил " Софтуерно инженерство " в Пловдив. Теодор е признат в компетентност " Авиационна техника и технологии “ в Техническия университет. Определя това, че е признат в тъкмо тази компетентност като своя сбъдната фантазия, а парите, които съумява да задели с помощта на подаръка за цялостната си визия ще влага в учебници.

Последният участник – Любомира Янева, на 19 години от Пловдив приключва гимназия " Едмънд Бърк “. Тя е твърдо решена да преследва кариерата на стюардеса и да обиколи всички континенти. Любомира приказва свободно три езика, само че профилирания обучителен курс за стюардеси е бил препъни-камъкът към нейната фантазия, поради таксата, на която възлиза. Благодарение на самодейността, тя ще може да си разреши да извърши фантазиите си и да запише курса.

Пловдив Плаза не стопира да изненадва с акции и събития! На 24-ти май от 14 часа ще може да се срещнете с обичаната YouTube сензация на България Слави от " The Clashers ". По мотив празника на българската писменост, култура и просвета, известният content creator ще се срещне с всички пристигнали, ще подпише екземпляри на книгите му,  както и ще се снима с всички искащи. Събитието ще се организира с вход свободен.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР