По повод откриването на двата си най-нови магазина в София

...
По повод откриването на двата си най-нови магазина в София
Коментари Харесай

LIDL е първият ритейлър с трети официален почивен ден за служителите в магазините

По мотив откриването на двата си най-нови магазина в София веригата разгласи, че обезпечава още един ден обезпечена отмора на формален празник на своите чиновници
Лидл България е първият ритейлър, който разгласи трети формален почивен ден за всички свои чиновници в комерсиалната мрежа. От 2020 година - с изключение на на Коледа 25.12. и Нова година 01.01. - чиновниците в магазините на Lidl към този момент ще почиват и на още един формален празник – Великденската неделя. По този метод компанията обезпечава опция за в допълнение време с околните хора на един огромен и обичайно фамилен празник.
„ Допълнителният трети почивен ден за сътрудниците в магазините е израз преди всичко на нашата признателност за тяхната неуморна ангажираност, както и опция да отбележат със фамилиите си този мотив. Това наше решение е единствено следващата стъпка от непрекъснатите ни старания да осигуряваме спомагателни благоприятни условия на нашите чиновници да се усещат добре на работното си място и да усъвършенстват салдото сред работа и персонален живот. Lidl е първата верига, която вкарва този трети формален почивен ден за своите магазини и откровено имам вяра, че нашите клиенти поддържат една сходна мярка, както и се надявам това да се трансформира в правилна работодателска процедура на пазара “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
Веригата разгласи още един ден обезпечена отмора на своите чиновници в магазините във връзка откриването на най-новите си два обекта в София, с които те към този момент наброяват 97 в цялата страна. Вторият двуетажен Lidl в София посреща своите гости на мястото на някогашния пазар на Сточна гара (бул. „ Васил Левски “ №152), а живущите наоколо до „ канала “ имат една централна и комфортна локация за обичаните си Lidl артикули в новия магазин на бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ №169, директно преди ул. „ Оборище “.
В унисон с устойчивите практики на веригата най-новият Lidl магазин на Сточна гара е издигнат с концепция да отговори в оптималната степен на условията и желанията на потребителите. Обектът е планиран на две равнища, осигурявайки повече пространство и улеснения в този гъсто обитаем градски регион и е вторият от този вид в София след магазина в кв. Борово. На първото равнище има отворен паркинг за клиенти на магазина, както и входно преддверие с ескалатори и асансьор за клиенти за връзка с втория етаж. На второто равнище се намира комерсиалната зала с прилежащата към нея пекарна за самун и хлебни произведения, административните и обществени пространства и зоната за банкет на артикули. Обектът разполага с комерсиална повърхност от близо 1500 кв. м. и с паркинг със 104 паркоместа. Специално място в новия магазин е отделено върху обособяването на информативен ъгъл - той се намира на входа до ескалаторите, където са показани макети, визуализиращи историческото минало на региона, върху който е издигнат днешният магазин. През 1931 година на същото място е открита Сточна гара, а по-късно през 1952 година и първото в България тролейбусно хранилище. Макетите са направени в съдействие със Сдружение " Градски превоз и инфраструктура ".

Магазинът на бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ №169 е основан съгласно условията за магазини, които се обитават в супер централни градски елементи. Обектът е планиран по този начин, че да отговоря на потребностите на клиентите и да не натоварва в допълнение градската среда в този столичен регион. Новият магазин ще бъде комфортна локация за всекидневно извършване на покупки на живущите в региона с обща повърхност от над 1400 кв м и функционална комерсиална зала от над 800 кв м, която дава нагледност на презентираните разнородни хранителни и нехранителни артикули, отличаващи се с оптималното съответствие качество - цена в Lidl.
Във връзка с откриването на новите магазини Лидл България възнамерява и редица действия по облагородяване на регионите към обектите, с цел да може да обезпечи повече улеснение и комфорт на потребителите, както в новоизградените обекти, по този начин и по пътя до тях. Плановете на компанията включват отделяне на парково пространство към кръговото кръстовище на Сточна гара с цветна аранжировка и пейки; реорганизация на близо 400 кв м общински тротоари, както и облагородяване на спортна площадка на ул. " Богдан " посредством слагане на нова настилка на игрището, замяна на мрежи, огради, футболни порти, баскетболни кошове и изцяло създаване на детска площадка на ул. " Цар Симеон ", предопределена за по-малки деца, с ударопоглъщаща настилка, катерушки, пейки и озеленяване.
За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 30 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 97 магазина в 47 града и над 2800 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР