По повод Международния ден на младежта – 12 август, Агенцията

...
По повод Международния ден на младежта – 12 август, Агенцията
Коментари Харесай

Във Варна организират информационно събитие за младежи „Да работиш яко!“

По мотив Международния ден на младежта – 12 август, Агенцията по заетостта провежда осведомително събитие навън във Варна, научи Moreto.net.

В подтекста на Европейската година на младежта, каквато е 2022 година – оповестена от Европейската комисия, мероприятието ще разпространява опциите на Агенцията за поддръжка на професионалното развиване на младежите, както и използването на начинания за обезпечаване на качествени работни места, обучение и благоприятни условия за образование.

Чрез комбиниране на развлечение и осведомителна акция специалистите ще задействат младежите на пазара на труда.

Екипът на Агенцията ще бъде разполагаем още от 17.30 ч. на площад „ Независимост “ в морската столица, с цел да даде информация за цялата гама от благоприятни условия и поддръжка за трудова реализация, образования и/или преквалификация, опциите за работа и стажуване и/или образование посредством „ Младежка претовареност “.

В края на събитието Агенцията ще изненада всички присъстващи с едни от обичаните млади български поп изпълнителни онлайн. Михаела Маринова и Папи Ханс ще споделят за какво съгласно тях е крепко да работиш и ще вдигнат градуса на настроението. 

Концертът ще стартира в 19.00 ч. на пл. „ Независимост “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР