По повод Международния ден на авиацията и космонавтиката и заради

...
По повод Международния ден на авиацията и космонавтиката и заради
Коментари Харесай

Адмирал Емил Ефтимов: Има с какво да се гордеем като нация

По мотив Международния ден на авиацията и космонавтиката и поради отбелязването на 60 години от полета на първия космонавт в Космоса, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов посети Висшето военновъздушно учебно заведение в Долна Митрополия.

Той откри документална фотоизложба, отдадена на годишнината от полета на първия човек в Космоса. Адмирал Емил Ефтимов ревизира и осъществения ремонт в учебното заведение и подобряването на учебно-материалната база.

Преди това той одобри почетния строй на офицерите и курсантите от възобновеното преди две години Висше учебно заведение.

" Мисля и съм уверен, че има с какво да се гордеем като нация, която е с обичаи в авиацията и след това способства доста в развиването на космонавтиката. За страдание през последните години недофинансиране, някои промени във въоръжените сили и в частност във военно-образователната система, наложи да вземем решение да възстановим ВВВУ, да възстановим традициите и да отправим взор в бъдещето ", съобщи адмирал Емил Ефтимов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР