По повод ескалацията на протеста на Възраждане пред НС депутатът

...
По повод ескалацията на протеста на Възраждане пред НС депутатът
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, ДБ: Уважавам правото на протест, но защо трябва да се разбива сградата на парламента

По мотив ескалацията на митинга на " Възраждане " пред Народно събрание депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев съобщи, че е взел участие в стотици митинги, само че в никакъв случай не му е хрумвало да разрушава Народното събрание.

" Уважавам извънредно доста правото на митинг на всички хора, само че не разбирам за какво хората би трябвало да влизат в Народното събрание, като го разбият, в случай, че имат вътре депутати и те могат да изкажат тяхната позиция ", сподели Мирчев.

Той съобщи, че счита, че имунизацията би трябвало да бъде доброволна, само че счита също, че би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да се убедят хората да се имунизират.

Мирчев сподели още, че никога не би трябвало да се позволява принуждение на митинга и се надява по този начин да продължи.

Не би трябвало постройката на Народното събрание да бъде опозорявана по този метод, добави още той. Убеден е, че сме на този хал поради държавното управление на Борисов. България е на последно място по имунизации, тъй като хората са комплицирани, добави депутатът от Демократична България.

Мирчев не счита, че протичащото може да разклати властта и ръководството реагира съответно на този стадий.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР