По повод деня на българската писменост и култура - 24

...
По повод деня на българската писменост и култура - 24
Коментари Харесай

Amusnet Interactive подпомага образованието във Видин

По мотив деня на българската книжовност и просвета - 24 май, софтуерната компания Amusnet Interactive подарява 195 таблета на учебни заведения от община Видин, оповестиха от локалната администрация.

Това е второто подаяние, което компанията прави в Северозападния район от началото на годината, за да усъвършенства изискванията за образование в локалните учебни заведения.

„ Всички възпитаници би трябвало да имат еднакъв достъп до високо-технологични решения в образованието. В качеството си на софтуерна компания ние имаме вяра, че в днешно време знанието и напредъкът са невъзможни без съществуването на актуалните технологии в просветителния развой “, показа Лилия Чаталбашева, шеф „ Маркетинг и връзки “ на Amusnet Interactive.



Надяваме се, че тези устройства ще зарадват децата и ще им отворят още една врата към знанието. “ В акцията са включени 9 учебни заведения, а броят устройства е разпределен по отношение на потребностите на съответното учебно заведение. На връчването участваха представители на Amusnet Interactive, кметът на община Видин доктор Цветан Ценков, госпожа Борислава Борисова, зам.-кмет по филантропични действия и обществена политика.

„ Признателни сме на управлението на Amusnet Interactive за поддръжката, която оказват на общинските учебни заведения във Видин. Смарт устройствата, които компанията подарява, ще се употребяват за потребностите на обучителния развой освен по време на пандемия, само че и в ежедневната стратегия “, сподели доктор Цветан Ценков, кмет на община Видин. Той изрече удовлетворението си, че дарението се случва в навечерието на най-светлия български празник – 24 май.



Amusnet Interactive основава онлайн софтуерни и игрални решения от ново потомство. Компанията развива портфолио от над 200 игри на разнообразни тематики. Игровото наличие, създадено от компанията, е налично в уеб страниците на над 750 оператори в целия свят.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР