По последни данни, 57% от производителите в Европа нямат директно

...
По последни данни, 57% от производителите в Европа нямат директно
Коментари Харесай

NEXT BASKET - стъпка нагоре в E-commerce индустрията

По последни данни, 57% от производителите в Европа нямат непосредствено онлайн наличие посредством личен електронен магазин. Тази статистика наподобява неестествено на фона на шеметното развиване в полето на електронната търговия, само че има своето разумно пояснение. А точно - извънредно разнородните условия, с цел да може един бизнес да се нарежда вярно онлайн и да генерира действителни облаги.

 

С днешна дата значително платформи се пробват да опростят и автоматизират процеса, тъй че стартът онлайн търговията да бъде оптимално улеснен за хора без характерни знания. Въпреки съществуването на разнообразни други възможности, обаче, Европа към момента няма своя ясно изразен водач за 360-градусово създаване на онлайн бизнес от нулата.

 

До през днешния ден - когато на сцената излиза един повече от обещаващ план с упоритост да предложи първото по рода си решение от вида “всичко в едно за онлайн търговия ” в Европа.
Какво е NEXT BASKET?
е неповторима по концепцията си платформа, която предлага цялостен набор от услуги и принадлежности, нужни за пускане и поддържане на бизнес в интернет. Тя комбинира направа на електронен магазин със депозиране и фулфилмънт услуги, като от сътрудниците се изисква само да дават продуктите в склада.

 

В другите разновидности за партньорство, потребителите могат да избират сред друг тип и брой услуги. В най-бюджетният SaaS вид, NEXT BASKET може да се употребява като платформа за основаване и менажиране на онлайн магазин с месечна такса. В проектите с 360-градусово обслужване, екипът на платформата се ангажира с целия развой по маркетинг, продажби, доставки и обслужване на клиенти.
Софтуерни нововъведения в посока еластичност и скалируемост
Освен с новаторски решения за съдействие, NEXT BASKET дава мощна поръчка и с високотехнологична от ново потомство. Платформата е построена благодарение на по този начин наречените “микросървиси ”, които не се ръководят от централизиран програмен продукт. Този вид архитектура има потенциала да поддържа големи процеси без закъснение на скоростта и служи за основа на множеството широкомащабни уеб платформи, в това число Netflix, Amazon и eBay.

 

В допълнение, архитектурата на NEXT BASKET разрешава 100% скалируемост на сървърните запаси. С това идват няколко спомагателни преимущества. А точно - еластичност в решенията за функционалностите на уеб страницата, доста ниски разноски за хостинг и бързо консолидиране на промени без ограничавания.

 

Не на последно място, платформата има автоматизиран тест за неточности в кода. Това покачва сигурността ѝ и подсигурява гладката функия както на уеб приложението, по този начин и на всички прилежащи към него ERP, финансови и платежни системи.
Оптимизация за търсещи машини
При микросървисната архитектура, всяко деяние се осъществя в относителна самостоятелност от всички останали. Това прави процеса бърз, благонадежден и еластичен, като разрешава осъществяване на тежки и комплицирани задания с изключителна скорост.

 

Преведено на езика на бизнес представянето, това значи стремително бърз уеб уебсайт, който покрива всички съществени уеб индикатори за чудесно класиране в търсачките. Или другояче казано - органически трафик и продажби без големи бюджети за платена реклама.

 

Не на последно място - сътрудниците на NEXT BASKET могат да се възползват от спомагателна услуга за професионална SEO оптимизация. В нея влизат процесите по техническа оптимизация на уеб страницата, цялостна тактика за маркетинг посредством наличие и цялостна тактика за възстановяване на рейтинга на домейна.
Ниски разноски, висока сигурност и гъвкави разновидности за партньорство
Всичко разказано дотук ни води до три основни преимущества на платформата, а точно:

 
Ниски разноски за хостинг и атрактивни ценови условия за партньорство, подобаващи за микро, дребни, междинни и огромни бизнеси;

Висока сигурност за бизнеса и потребителите му във всяка стъпка - от онлайн браузинга до осъществяването на заплащания и GDPR обработката на данни;

Гъвкави разновидности за партньорство с избор сред стотици функционалности, общоприети и персонализирани решения, платени и безвъзмездни услуги.
 

Стартът на първите онлайн магазини в NEXT BASKET чакаме при започване на 2023, а през това време продължаваме да следим с интерес развиването на най-обещаващия стартъп в e-commerce промишлеността през нашето десетилетие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР