По покана на служебния министър доц. Стела Балтова първата българска

...
По покана на служебния министър доц. Стела Балтова първата българска
Коментари Харесай

Актрисата Мария Бакалова бе обявена за „Посланик на дестинация България“

По покана на служебния министър доцент Стела Балтова първата българска актриса, номинирана за „ Оскар " - Мария Бакалова, беше посетител през днешния ден в Министерството на туризма, незабавно след присъединяване си във фестивала в Кан. На срещата министър Балтова оцени триумфа на Мария Бакалова, че за толкоз малко време тя съумя да направи толкоз доста - освен за младежите, дръзнали да тръгнат по нейния път в света на киноизкуството, само че и като насочи прожекторите към България, към родния си Бургас и към нашата част на Европа.



Бранд България към този момент има своето ново лице, което да направи страната ни още по-популярна и разпознаваема, откакто министър Балтова връчи почетен знак на младата актриса „ Посланик на дестинация България " и я поздрави за триумфите и високите върхове, които е постигнала за нежната си възраст. „ Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази алегорична роля на дипломат и да прегърнете като своя идея популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България ", съобщи министър Балтова, поднасяйки почетния знак.



Мария Бакалова благодари и показа какъв брой е разчувствана, казвайки, че приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя акцентира, че България е прелестна страна и нейните хубости, вкусна храна и антична история би трябвало да се разпространяват. „ За мен е чест и горделивост да се назовавам българка и постоянно съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото потомство да са щастливи и горди, че са българи ", тъй като познават историята си и макар, че срещат компликации, това построява характера им, съобщи младата актриса. По думите ѝ природата и архитектурата ни са извънредно красиви и тя ги преоткрива всякога, когато с наслада се завръща вкъщи.
„ Трябва да позволим на хората да почувстват България ", прикани Мария Бакалова.
Министърът изрази убеденост, че точно младите и съумели българи са нашите посланици по света, а триумфите за Мария Бакалова занапред предстоят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР