По покана на Пражкия център за трансатлантически отношения лидерите на

...
По покана на Пражкия център за трансатлантически отношения лидерите на
Коментари Харесай

Къде са Кирил Петков и Асен Василев?

По покана на Пражкия център за трансатлантически връзки водачите на „ Продължаваме Промяната Кирил Петков и Асен Василев ще се включат в Трансатлантическия защитителен конгрес “, който се организира в чешката столица от 10 до 12 май.

Новината беше обявена от пресцентъра на „ Продължаваме промяната “. Заради значимия интернационален ангажимент двамата партийни водачи наподобява пропущат други основни събития у нас – като да вземем за пример срещата с препоръчаната от ГЕРБ/СДС еврокомисар Мария Габриел на следващия ден в 10:00 часа.

От Политическа партия обаче дават пояснение за наложителното неявяване от България: „ В полемиката за провокациите, пред които е изправена сигурността на Запада след началото на съветската война в Украйна, ще се включат министър председатели, президенти, членове на държавни управления, евродепутати, депутати от национални парламенти, високопоставени военни, специфични съветници и специалисти от Европа, Съединени американски щати и Азия “.

Tribune.bg се опита да откри стратегия на събитието и информация кои са министър председателите и президентите, които три дни ще разискват провокациите пред европейската сигурност с някогашния български министър председател и вицепремиер. Информацията по тематиката обаче е нищожна.

За събитието се знае, че главен уредник е институт CERVO, политически мозъчен концерн към Гражданско-демократическата партия (Консерватори и реформисти), чийто ръководител е Петр Фиала. „ Промяната “ не са част от това политическо семейство.

Форумът има уеб страница, цялата информация обаче е за регистрирани участници. На началната страница се прецизира само, че тридневното събитие се организира в 5-звездния хотел „ Шато Шанов ”, ситуиран на към час път от чешката столица Прага. Цените в хотела са към 380 лева съгласно платформата Booking.

Могат са бъдат прегледани и фотоси от мястото.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР