По първоначална информация на властите в камион в в землището

...
По първоначална информация на властите в камион в в землището
Коментари Харесай

Трагедия: Откриха близо 20 тела на мигранти в камион в София /обновена/

По първична информация на управляващите в камион в в землището на с. Локорско са били открити към 50 души. Мигрантите са били открити, след сигнал за зарязан автомобил, подаден малко след 14 ч. през днешния ден. Няма данни за пътен случай.

 

По данни на Софийската незабавна помощ 16 души са се задушили, до момента в който са били транспортирани в тайници на камион. 

 

Най-малко 10 души са ранени и незабавни медици им оказват помощ на място.В доста тежко положение са шестима. Двама от тях са откарани в УМБАЛСМ “Пирогов “, двама в УМБАЛ “Света Анна “ и двама във ВМА, предават от bTV. Пет екипа работят на терен с ранените, които са с обгазявания. 

 

Изпратени са коли за спешна помощ и няколко патрулни автомобила на полицията, както и чиновници от столичната спешна работа. Към мястото пътува и шефът на Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

 

Предприети са оперативно-издирвателни дейности за определяне на водачите, които по данни на чужденците са избягали. Активната полицейска работа по случая продължава.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР