По отношение на БНБ нашата позиция не е променена, ние

...
По отношение на БНБ нашата позиция не е променена, ние
Коментари Харесай

Депутат на Слави към Кирил Петков: Националният интерес и нашата история не се продават, независимо кой е премиер

По отношение на Българска народна банка нашата позиция не е изменена, ние ще подкрепим нашия претендент. Пленарната зала взема решение. Ние нито ще си тръгнем, нито ще се обидим, в случай че другият претендент завоюва. Но проблеми с търгуването на национални ползи изрично заплашват връзките в една такава коалиция. Надяваме се тези, които са се опитвали да търгуват националните ни ползи да ревизират позицията си. Това е по-важно от кой ще е гуверньор на Българска народна банка.

Нека тогава забележим каква ще е позицията на нашия министър -председател, и вие тогава ще изразите с въпросите си позицията, която ние изразихме през вчерашния ден демократично “, сподели още Балабанов, написа Блиц.

Това, което сподели господин Трифонов през вчерашния ден е ясно доказателство, уточни Балабанов на въпрос има ли ясни доказателства за сделки сред Кирил Петков и Северна Македония.

„ Вашите въпроси би трябвало да са ориентирани към съответните лица, които господин Трифонов цитира в своя пост “, приключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР