По оперативна информация положението и характера на действията на украинските

...
По оперативна информация положението и характера на действията на украинските
Коментари Харесай

Въоръжените сили на Украйна продължават да нанасят съкрушителни удари по руските окупатори

По оперативна информация ситуацията и характера на дейностите на украинските отбранителни сили не са претърпели съществуни промени. Въоръжените сили на Украйна не престават да нанасят съкрушителни удари по съветските окупатори, които се пробват да се окопаят и да се отбраняват на завладените линии.

Генерален щаб на ВСУ означават, че през денонощието украинските войски са унищожили команден пункт на Водоснабдителна система на РФ, загубите на врага се прецизират. Благодарение на майсторството на зенитчиците от въздушните сили и ПВО-то на Сухопътните войски на Украйна са унищожени 10 въздушни цели на съперника - два изтребителя Су-34, три изтребителя Су-34СМ, три хеликоптера и няколко дрона.

Информация за още един свален аероплан и починалия негов водач се прецизира. Подразделенията на Военновъздушни сили на ВСУ не престават да работят интензивно за отнемане на авиацията на нашествениците от благоприятни условия да господства във въздуха.

Руските военнопрестъпници, които не престават да губят самодейността в наземните интервенции, не престават да нанасят ракетно-бомбени удари по инфраструктурата и по гъстонаселени региони на украинските градове.

Руските нашественици не престават да работят подло и в осведомителното пространство, прилагайки хакерски атаки, физически унищожавайки ретранслатори и предаватели на радиосигнали, не престават всеобщата осведомителна акция за дискредитация на висшето военно-политическо управление на Украйна и ВСУ.

Ог Генерален щаб на ВСУ означават, че съветските войски не престават да инкасират големи загуби. Вече съществуват тежки проблеми с окомплектоването на бойните подразделения и подразделенията от тила.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР