По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бяла Слатина на

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бяла Слатина на
Коментари Харесай

Апаш и две хлапета ошушкаха къща през дупка в стената

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Бяла Слатина на С.Б. е наложено наказване „ пробация “ за осъществена от него кражба на непознати движимости в сeло Алтимир.
На неустановена дата в интервала от 9 юни до 23 октомври 2018 година, подсъдимият лишил битова техника – пералня машина, ледник, готварски печки, тв приемник, холна маса и други движимости, частна къща. За задачата той избил дупка в стената на парцела. Общата стойност на откраднатите непознати движимости е 883 лв.. Престъплението било осъществено след прелиминарен сговор с малолетните П.И. и И.М.
В правосъдно съвещание е било подписано съглашение сред отбраната на С.Б. и Районна прокуратура – Бяла Слатина, с което той се е признал за отговорен. Определеното му наказване „ пробация “ включва следните ограничения: регистрация по сегашен адрес и срещи с пробационен чиновник през идващите шест месеца, както и 100 и петдесет часа безплатен труд в интерес на обществото в границите на една календарна година.
На малолетните П.И. и И.М. е наложено наказване „ публично неодобрение “, което да бъде изпълнено посредством издание на уеб страницата на община Бяла Слатина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР