По обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна днес, 9

...
По обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна днес, 9
Коментари Харесай

Мъж влиза в затвора за 3 години и половина за наркоразпространение във Варна! Отнесе и глоба 20 000 лева

По обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна през днешния ден, 9 октомври 2017 година, състав на Варненския областен съд призна за отговорен и осъди на 5 години отнемане от независимост и санкция в размер на 20 000 лв. подсъдимия С. Т.

Подсъдимият изиска делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване. Заради процедурата наказването му бе редуцирано с една трета и 51-годишният мъж ще изтърпи наказване отнемане от независимост за период от 3 години и 4 месеца при непоколебим режим. Освен санкцията от 20 000 лв. той би трябвало да заплати и разноските по делото, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура. 

На 31 юли 2016 година при изискванията на продължавано закононарушение и рисков рецидив С. Т. популяризирал на двама немски туристи дози с марихуана в курорта Златни пясъци.
Към наркоразпространителя туристите били ориентирани от непостоянен по делото човек. Той обяснил на германците, че мъж в инвалидна количка продава марихуана по 30 лв. за грам в региона на заведение в курорта.
След като намерили продавача на дрога, той ги отвел до намираща се наоколо пристройка. Спрял в тъмното инвалидната си количка и извадил отдолу под седалката пакетчетата с марихуана. В момента на покупко-продажбата полицейски чиновници задържали 51-годишния мъж, против който почнало досъдебно произвеждане.
Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР