По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна, съдът постанови

...
По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна, съдът постанови
Коментари Харесай

Поредният варненски дилър ще лежи в затвора

 По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна, съдът постанови наказване за 35-годишният И.Д. Мъжът бил притеглен като обвинен за две закононарушения - държане за разпространяване високорисковo наркотично вещество при изискванията на рисков рецидив, в съучастничество и без съответно позволение и разпространяване на наркотични субстанции.

Подсъдимият ще търпи наказване " отнемане от независимост “ за период от четири години, изтърпяването на което ще бъде при първичен непоколебим режим. Направените по делото разходи в размер на 407,06 лв., се разпореждат на И.Д. и ще бъдат заплатени от него, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

В края на декември 2020 година обвиненият бил арестуван откакто продал марихуана с тегло 0,75 грама на мъж от Варна. При дейностите по следствието от И.Д. били конфискувани още 26,26 грама от същото наркотично вещество. Това не била първа демонстрация на подсъдимия. Той бил добре прочут на органите на реда и осъждан, в това число за същото закононарушение.

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР