По обвинение в убийството на 38-годишната си приятелка застава другата

...
По обвинение в убийството на 38-годишната си приятелка застава другата
Коментари Харесай

Съдят хасковлия за убийството на приятелката му след запой

По обвиняване в убийството на 38-годишната си другарка застава другата седмица пред 5-членен углавен състав на Окръжния съд в Хасково 64-годишният Борислав Вълков. Разпоредителното съвещание е планувано за четвъртък.

Случаят е от вечерта на 12 януари 2018 година Драмата се разигра в апартамент на петия етаж в блок 2-4 на улица " Щерю Вапцаров " в кв. " Любен Каравелов ". Там криминалисти открили, че по тялото на умрялата Антоанета Тодорова има синини. Жената живеела на фамилни начала с Вълков.

Пред проверяващите мъжът разказал, че след разгулен запой двамата са се скарали. Антоанета му протегнала ръка и го блъснала в устата. Той също й отвърнал, само че след това се усмирили. Малко по-късно дамата се оплакала от главоболие, само че те не обърнали внимание и не отишли до болничното заведение, тъй като били доста пияни.

След 8 месеца Вълков излезе от ареста, тъй като изтече срокът за оптималното му предварителното задържане.​ Ако бъде приет за отговорен от Темида, Борислав може да получи наказване до от 15 до 20 година решетки, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР