По някакъв начин са изчезнали, или са били усвоени, както

...
По някакъв начин са изчезнали, или са били усвоени, както
Коментари Харесай

Минеков: Кошлуков да разкаже за TV7, КТБ и Цветан Василев

 " По някакъв метод са изчезнали, или са били усвоени, както се споделя, близо 4,5 милиона евро от целия план за ремонта на Ларгото “, сподели служебният министър на културата в конференция. Той цитира конфиденциален отчет на ОЛАФ, в който има и рекомендации, предава btv.

" Препоръките са да се търси отговорност от трима министри и един кмет “, добави Минеков. По думите му, тези средства би трябвало да се върнат назад. Министърът разгласи, че ще подаде сигнал към българската и Европейската прокуратура за изчезналите пари.

" Имам подозрения какъв ще бъде резултата с нашата прокуратура, само че доста скоро, съгласно мен, тази прокуратура ще се задейства на съществени обороти “, добави Минеков.

Минеков разяснява и позицията на Българска национална телевизия. Те ще сезират интернационалните институции в отбрана на медийната независимост, която, съгласно тях, Минеков нарушава.

" Дано Кошлуков опише за TV7, за която отговаряше банкрутиралата КТБ, Цветан Василев и Делян Пеевски. Кошлуков е бил част от телевизия " Алфа. Това за какво липсва в автобиографията му. Кошлуков е обвързван с компаниите, които са глобени по закона " Магнитски ". Той би трябвало да бъде подложен на същите ограничения, като останалите свързани с тези компании. Искам ДАНС и всички служби да схванат какво се е случило в този интервал. Тук не става дума за независимост на словото, а за серия от безобразия, осъществени персонално от шефа на националната телевизия ".

Той отхвърли да е упреквал публицисти и да е упражнявал напън върху Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР