По непотвърдена информация клошарят от видеото е същият, който преди

...
По непотвърдена информация клошарят от видеото е същият, който преди
Коментари Харесай

Потресаващо видео! Динко от Ямбол разобличи поредният просяк-измамник

По непотвърдена информация клошарят от видеото е същият, който преди няколко дни бе оголен в Бургас да се прави, че е безрък

Динко от Ямбол разобличи следващият бедняк, правещ се на неработоспособен, с цел да накара хората да усещат съчувствие към него и да му дават пари. В региона на магазин „ ЛИДЛ “ в Равда, ямболският предприемач сподели образно по какъв начин мъж, просещ в инвалидна количка, проявяващ, че няма два крайници, в действителност ги крие в специфичен „ джоб “ под горната част на седалката.

„ Защо лъжеш, ве? Защо лъжеш хората? “, пита Динко от Ямбол в паметното видео, до момента в който сякаш безкракият мъж става и стартира да събира стотинките от земята. Ямболията му удря няколко шамара и изяснява на инцидентни минувачи, които питат за какво го бие, че в действителност става въпрос за лъжец.

По непотвърдена информация клошарят от видеото е същият този, който допреди дни беше „ без ръка “ и бе хванат от бургазлията Красен Парушев да се прави на безрък – посредством специфичен колан, в който скрива ръката си по този начин, че извън да наподобява все едно я няма.





Припомняме, че с решение, признато предходната година от Народното събрание, просията е легална паралелно с проституцията и няма законов метод тези измамници да бъдат осъдени от полиция или каквито и да е органи на реда.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР