По неписано правило, с настъпването на всеки нов сезон, всички

...
По неписано правило, с настъпването на всеки нов сезон, всички
Коментари Харесай

Ергенът и Survivor изместват Шоуто на Цитиридис

По неписано предписание, с настъпването на всеки нов сезон, всички малките екрани преструктурират своята стратегия, като прибавят и отстраняват разнообразни излъчвания от нея, борейки се за зрителския интерес, който ще им обезпечи висок рейтинг, с цел да надвият конкуренцията. Така да вземем за пример тази пролет bTV предлага на хората, запълващи вечерите си пред дребния екран, да разнообразят свободното си време благодарение на седмото издание на рисковото риалити за оцеляване " Survivor ", както и второто на сантименталното премеждие " Ергенът ". Разбира се, с цел да се направи място за тяхното лъчение, належащо е да се направи компромис, като се отнеме това на някое друго шоу, вървящо към този момент по ефира, в тази ситуация - това на Николаос Цитиридис.

Съвсем неотдавна потегли слух, че изявите пред камера на водещия ще се съкратят до една на седмична база, а през днешния ден самият той удостовери в свое изявление пред, че това фактически е по този начин. Комикът удостовери, че епизодите, които към този момент ще бъдат не по тридесет минути, а по един час, ще вървят по ефира всеки петък, освен това с нов начален час, който ще бъде 22 ч. В диалога си с медията той изясни, че самото предаване ще се снима малко преди излъчването му, а това значи, че ще бъде съвсем като онлайн. Освен това публиката, за която са отредени към 100 места в студиото, ще се завърне в него, единствено че с предложения, които екипът ще изпраща през обществените мрежи.

Цитиридис показа, че за него това е логическа смяна, за разлика от доста други, през които се е наложило да минат поради пандемията от новия ковид, предиздвикали го да се почувства като в плен на призрачен сън, разиграващ се в действителността. Той изясни, че е бил едвам на 25 година, когато е получил ефирен слот, заеман преди този момент от един и същи човек в продължение на съвсем две десетилетия, което наиситна не звучи като елементарно начинание. След експлоадирането на Covid-19 обаче нещата станали още по-сложни, защото в продължение на шест месеца пред обектива на камерите се наложило да бъде единствено той, без даже неговите музиканти, в допълнение грижещи се за положителното въодушевление със своите осъществявания.

" Целта ми е малкия екран да възпитава усет. Затова и слоганът на новия сезон е " Вдигаме равнището ". Ще имаме повече време за измисляне на сюжет, смехории, подготовка и монтаж. При ежедневно предаване поради ограничаването във времето сме правили взаимни отстъпки, да вземем за пример за снимане на разнообразни местоположения. Сега залагаме на мощни посетители и ще имаме време да вършим епизодите по гостите. Да имаме видео наличие, обвързвано с тях, гостите да вземат участие в скечовете, в произвеждането на наличието. Ще има един централен посетител и участия на други известни персони в другите рубрики ", споделя Николаос пред " Капитал ".

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР