По-нататъшното удължаване на конфликта на територията на Украйна няма да

...
По-нататъшното удължаване на конфликта на територията на Украйна няма да
Коментари Харесай

Bloomberg: Ако конфликтът в Украйна се проточи, САЩ вече няма да имат полза

По-нататъшното удължение на спора на територията на Украйна няма да бъде от изгода за Съединените щати, техните разноски могат да се усилят. Това твърди колумнистът Хал Брандс в публикация за Bloomberg. В публикацията се акцентира, че след известно време цената за водене на военни дейности единствено ще се усили.

Вашингтон към този момент няма да може да обръща такова внимание на други райони и запасите от оръжия ще се изчерпят. Освен това, продължителна рецесия ще отвори проблеми, свързани с военнопромишлената база на Съединени американски щати, счита създателят.

Той също по този начин означи, че утежняването на обстановката към Тайван ще ускори интереса на администрацията на президента на Съединени американски щати към преустановяване на военните дейности в европейските страни. Наблюдателят счита, че Украйна би трябвало да даде доказателства, че е подготвена за договаряния за преустановяване на спора, тъй че поддръжката от Запада да продължи, в противоположен случай Щатите може да са в неизгодно състояние. 

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР