По-нататъшното отпускане на пари на Киев няма смисъл, тъй като

...
По-нататъшното отпускане на пари на Киев няма смисъл, тъй като
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: По-нататъшното отпускане на пари на Киев няма смисъл

По-нататъшното разпределяне на пари на Киев няма смисъл, защото изходът от украинския спор към този момент е превдварително решен. Това мнение изрази в събота полковник в оставка Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министъра на защитата в администрацията на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

" Войната в Украйна свърши, няма смисъл да изпращаме пари там. Но какво да кажем за финансирането на нашата граница? " той написа на своята X (бивша Twitter) страница.

Законопроектите за даване на военна помощ на Украйна, Израел и Тайван, конфискуване на замразени активи на Русия за прехвърлянето им в Киев и въвеждане на спомагателни наказания против Китай бяха утвърдени в Камарата на представителите на 20 април. Обемът на пакета беше 95 милиарда $. Той включва по-специално 60 милиарда $ за Киев, 26 милиарда $ за Израел и филантропична помощ за цивилни в зони на спор, в това число Ивицата Газа.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че решението на Камарата на представителите на Съединени американски щати да даде помощ на Киев в допълнение ще обогати Америка и в допълнение ще съсипе Украйна. Той също по този начин е уверен, че конфискацията на замразените активи на Руската федерация ще нанесе удар върху имиджа на Съединените щати и ще изплаши вложителите в тази страна.

По-рано предприемачът Илон Мъск укори Вашингтон, че поддържа Киев на фона на проблемите на границата на Съединени американски щати с Мексико.

Той поддържа и концепцията на губернатора на Тексас Грег Абът за обезпечаване на границата на щата с Мексико без помощта на американската администрация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР