По-нахален и хленчещ посланик от украинския няма. Този индивид е

...
По-нахален и хленчещ посланик от украинския няма. Този индивид е
Коментари Харесай

Димитър Шивиков: По-нахален и хленчещ посланик от украинския няма - Топ новини


По-нахален и хленчещ дипломат от украинския няма. Този субект е копие на своя президент, който се изживява, по този начин като че ли сме му длъжни и се пробва да се разпорежда какви оръжия, муниции и бойна техника да им предоставим. В родния език има хиляди поговорки, само че една от тях споделя, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я дава!

Луди не, а предатели са нашите политически измекяри, които гласоподаваха за подаряване на оръжие на националистическия режим в Украйна. Москаленко би трябвало да бъде разследван за това, че употребява квалифицирана информация и от кого я е получил!

Моето мнение за украинските бежанци е, че същите би трябвало да се третират, както се третират останалите бежанци т.е. в центрове за настаняване, а не в хотели или почивни бази. Държавата да настани в хотели или бази единствено наши сънародници, а не да им дава фургони!

Писна ми да занимават обществото единствено с украинските бежанци! Те би трябвало да са признателни, а не претенциозни!

Димитър Шивиков,фейсбук

По-нахален и хленчещ дипломат от украинския няма. Този субект е копие на своя президент, който се изживява, по този начин сякаш…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР