По молба на управителя забавих изпълнението на моето намерение, поради

...
По молба на управителя забавих изпълнението на моето намерение, поради
Коментари Харесай

Един От Най-Високопоставените Хора В България Хвърли Оставка Навръх 1 Март!

По молба на шефа забавих осъществяването на моето желание, заради нововъзникналия размер задължения пред ръководство " Банков контрол " след декларираните през юни и юли м.г. проекти за присъединение към Единния контролен механизъм (ЕНМ). Днес, при към този момент откритата доста добра работна връзка с Европейската централна банка и ЕНМ в този развой и неговата напреднала фаза, е налице опцията да се отдръпва от управлението на ръководство " Банков контрол ".

Моментът е подобаващ и от позиция на хоризонта за ефикасното присъединение към ЕНМ, където прегледът на активите и стрес пробата на ЕЦБ ще бъдат единствено началните стадии от един по-комплексен развой. С цел положително ръководство и последователност в този развой, според мен, е целесъобразно на сегашния стадий да бъде потърсен нов началник на банковия контрол с шестгодишен небосвод. "

Костов също благодари на членовете на Управителния съвет и на всички сътрудници в Българска народна банка и банковия бранш за отличната взаимна работа и получаваната през годините професионална поддръжка, в това число по време на двата мандата отпред на ръководство " Банково " в Българска народна банка.

От името на Управителния съвет и персонално от свое име шефът Димитър Радев благодари на Костов за проявяваната висока отговорност и професионализъм, многочислените осъществени планове и цялостния принос към работата на централната банка във значими за нея и за банковата система стадии от 2005 година до момента. Управителят на Българска народна банка пожела на Костов триумфи в бъдещите му проекти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР