По-малко от месец след анонса за навлизането си на ,

...
По-малко от месец след анонса за навлизането си на ,
Коментари Харесай

BYD стъпи и в Испания

По-малко от месец след анонса за навлизането си на , китайският производител на електрифицирани и 100% електрически коли BYD (Build Your Dreams) разгласи стъпването си и в Испания.

BYD започва бизнеса си в Испания с пазарни оферти под формата на напълно електрическите ATTO 3, TANG и HAN, както и с откриването на два BYD Pioneer изложбени комплекса в Мадрид и Барселона, и с заричане за още представителства до края на годината в Барселона, Мадрид, Валенсия, Канарските острови, Малага и Севиля.

Продуктите на BYD в Испания ще бъдат сервизно обезпечени и с търговски представителства също по този начин в три от най-големите дистрибуторски групи в страната- Astara, Quadis и Caetano Retail Spain.

Компактният SUV модел BYD ATTO 3, разполагаем в Испания на цена от 41 400 евро, е оборудван с батериен модул с потенциал от 60.5 kWh, което съгласно марката е в положение да предложи свободен пробег от до 420 километра в смесен и 565 километра в градски цикъл на употреба.

Седемместният SUV модел BYD TANG, който е оценен на 69 990 евро, дава обещание надлежно пробег от 400 километра и 528 километра, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди

Луксозният седан BYD HAN идва с осъществяване с два електромотора и четири задвижващи колела, 516 конски сили, ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди, пробег от до 662 километра (градско) и 521 километра (комбинирано). Базовата му цена е избрана на 69 990 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР