По-малко от месец остава до тегленето на голямата награда –

...
По-малко от месец остава до тегленето на голямата награда –
Коментари Харесай

Още петима късметлии спечелиха енергийно ефективни награди в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги


По-малко от месец остава до тегленето на огромната премия – електрическа тротинетка

 

Днес в наличието на нотариус бяха изтеглени още пет консуматори, присъединили се в играта във връзка 5-годишнината на първата онлайн платформа за подписване на контракт за доставка на електрическа енергия през интернет – , създадена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Те ще получат енергийно ефикасни крушки на Philips.

 

Играта „ 5 години Купи Ток – показа и завоюва “ започва на 26 януари 2021 година и ще продължи до 25 юли в това число. До момента 13 участници завоюваха енергийно ефикасни уреди или осветителни тела, като на 26.07.2021 година следва последното изтегляне, когато един късметлия ще завоюва огромната премия – електрическа тротинетка.

 

В играта може да се включи всеки консуматор на онлайн портала, без значение дали е клиент на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Участието не е обвързано с покупка, като единственото изискване е попълването на къса анкета на адрес . Над 2500 консуматори към този момент дадоха отговор на трите въпроса в анкетата, свързани със свободния пазар на електрическа енергия. В тегленията се включват всички участници, изпратили своите отговори от началото на играта на 26 януари до деня на съответното изтегляне. Един участник има право да завоюва една премия, като ако към този момент е бил изтеглен, не взе участие в идващото изтегляне.

 

Всички печеливши се разгласяват на адрес: . Представител на компанията ще се свърже с тях, с цел да посочи метода на приемане на премията. Пълните условия за включване в игра „ 5 години Купи Ток – показа и завоюва! “ са налични на .

 

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР