По-малко от един ден ни дели от началото на последния

...
По-малко от един ден ни дели от началото на последния
Коментари Харесай

Рим: Григор и световният №14 започват срещу специалисти при тандемите

По-малко от един ден ни дели от началото на последния Мастърс на клей за годината, а точно този в Рим. През този сезон най-хубавият ни тенисист ще се включи освен в конкуренцията на сингъл, само че и в шампионата по двойки в италианската столица, където ще сплоти сили със международния №14 Хуберт Хуркач, който може да се похвали с две трофеи от сериите " Мастърс 1000 " при тандемите.

През днешния ден бе изтеглен и жребият за идната конкуренция, който отреди на българо-полското дуо да открие присъединяване си с дуел против Иван Додиг и Остин Крайчек. Додиг може да се похвали с два трофея от Големия шлем при дуетите, завоювани един до друг с Филип Полашек и Марсело Мело, до момента в който Крайчек сега се намира в своята върхова форма от началото на годината, достигайки до най-високото си класиране (№33) в класацията през март.

При възможен триумф Димитров и Хуркач биха могли да срещнат третите сложени в схемата Никола Мектич и Мате Павич, които през предишния сезон откриха тотална доминация при дуетите, завоювайки цели 9 оценки, в това число златен олимпийски орден и купа на Уимбълдън.

Пълния чоп за шампионата по двойки можете да разгледате тук:

Rome ATP Masters 1000 Doubles draw
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР