По-малко от два месеца остават до началото на Световното първенство

...
По-малко от два месеца остават до началото на Световното първенство
Коментари Харесай

Кой ще спечели Световното по футбол?

По-малко от два месеца остават до началото на Световното състезание по футбол в Катар, а почитателите към този момент си задават въпроса кой ще грабне купата за най-хубав тим в света. Обичайните любимци са отпред на прогнозите, само че в никакъв случай не би трябвало да изключваме опцията за изненадващи обрати.

Платформите за онлайн залози също са в очакване на и към този момент одобряват прогнозите на ентусиастите за някои от главните дълготрайни пазари. Сред тях най-популярни са тези за победител в групите, топ голмайстор и несъмнено международен първенец. Според футболните почитатели, най-големи все още са възможностите на многократния първенец Бразилия, с коефициент от 5.00, следван от Аржентина, Франция и Англия със 7.50 (към 28.09.2022).

Фаворитът Бразилия

Неслучайно отпред на прогнозите стоят точно бразилците. Те съумяха да се класират с 14 победи и 3 равенства и застанаха отпред на южноамериканската квалификационна група, което ги слага в по-добра позиция от Световното в Русия през 2014. Предпоставка за триумфа е и звездният тим на Тите, включващ някои от най-големите имена във футбола сега, измежду които Неймар, Пакета, Коутиньо, Каземиро.

Друга причина за триумфа на бразилците е фактът, че познават добре първите си трима противници в груповата фаза. Изненадващо, две групи на Световното състезание ще бъдат съвсем идентични с тези от 2018 година, защото Франция, Дания и Австралия още веднъж се изправят едни против други в група D, до момента в който Бразилия, Швейцария и Сърбия също се срещат в груповата фаза за втори следващ път, защото Камерун заема мястото на Коста Рика от предходния шампионат.



Аржентина
Следващият любимец за купата на е Аржентина, която не е печелила шампионата от 1986 година Според математически логаритъм, който вярно предвеща триумфа на Германия през 2014 и Франция през 2018, точно аржентинските национали ще завоюват наградата в Катар и то в мач против Англия. Математическият модел взема под внимание набор от фактори, в това число качествата на отбора, социално-икономическите фактори и даже брутния вътрешен артикул на популацията. Ако моделът се окаже прав, това ще бъде третата му вярна прогноза и ще значи трета международна купа за Аржентина.

Франция
Французите ще се опитат да защитят купата си на Световното състезание в Катар през 2022 година и да станат първият тим, съумял да го направи, откакто Бразилия подвигна трофея в два поредни Мондиала през 1958 и 1962 година

Звезди като Килиан Мбапе, Пол Погба, Уго Лорис и Орелиен Чуамени са подготвени още веднъж да се появят на международната сцена, с цел да се опитат да отведат Les Bleus до идната победа. Въпреки това четирима от последните пет спечелили на Световната купа се провалиха в идващия си шампионат, не успявайки да преминат оттатък груповите етапи. Това включва тима на Франция от 2002 година, който не съумя да продължи напред, откакто завоюва трофея за първи път през 1998 година

Феновете могат да чакат трогателен реванш на мачовете от 2018 година, където петлите победиха аржентинците с 4-3, защото Франция ще се изправи против тим от група C на осминафиналите, в случай че излезе от групата. Освен Аржентина, в група C са още Саудитска Арабия, Мексико и Полша, като всеки един от тези тимове би бил по-предпочитан противник за французите.

Англия

След като стигна до полуфиналите на Световното през 2018 година в Русия и загуби с дузпи от Италия на финала на Евро 2020, Англия ще се бори да доближи до финала на шампионата в Катар. Освен това Трите лъва ще се изправят в първата по рода си „ Битка за Англия “ против на 29 ноември. Очакванията към звездния състав на Гарет Саутгейт са високи, а в случай че съумеят да завоюват Мондиала, това ще бъде първият им международен трофей от 1966 година насам.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР