По-малко от 3 месеца, след като многото огромни кратери по

...
По-малко от 3 месеца, след като многото огромни кратери по
Коментари Харесай

Проклятие! „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, шофьорите псуват /снимки/

По-малко от 3 месеца, откакто многото големи кратери по ул. „ Околчица “ бяха ремонтирани, натоварената права още веднъж е разкопана, видя кореспондент на организация BulNews.
Както предходните дупки, по този начин и новата, е дело на локалната „ Топлофикация “. Само на 3 метра от асфалтираната яма е прокопана нова, която още веднъж е мотив за псувни от страна на водачите.
На права от към километър на „ Околчица “ има най-малко 8 съществени дупки, изкопани поради повреди на топлопровода на сдружението на милионера Христо Ковачки. „ Топлофикация “ настойчиво унищожава уличната мрежа на Враца и явно няма мощ, която да ги принуди да сменят метода си на работа.
Мнозина експерти питат за какво от компанията не влагат средства и не подмени цялата си мрежа под „ Околчица “, след което да възстановят пътната настилка и да се постави завършек на непрекъснатия тормоз над притежателите на коли. За да стане това обаче, от „ Топлофикация “ би трябвало да похарчат съществени средства, а това никак не се харесва на чорбаджията им. Очевидно амортизираните подземни топлопроводи на сдружението всеобщо се нуждаят от тотална замяна, защото жителите съвсем всеки месец стават очевидци на повреди и тежката техника, с която ги отстраняват. Заради тях компанията разкопава безмилостно новоасфалтираните улици и затова врачани по този начин и не съумяват да им се нарадват.
Поредната яма на врачанска улица е засипана с трошен камък, който ще се изчака да слегне, преди да бъде запечатана с асфалт. Докато това стане колите влизат в насрещното придвижване, а съвсем целият регион към този момент е в разпилени дребни частици от насипа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР