По-малко от 24 часа, след като бе обявено, че предстоящият

...
По-малко от 24 часа, след като бе обявено, че предстоящият
Коментари Харесай

Снимките на последния сезон на House of Cards са прекратни безсрочно

По-малко от 24 часа, откакто бе оповестено, че идният шести сезон на сериала " Къща от карти " (House of Cards) ще е последният, компанията " Нетфликс " (Netflix) заяви, се неотложно и безсрочно приключва фотосите дружно с продуцентската къща Media Rights Capital.

Целта е да се обясни обстановката към обвиняванията в полово посягане, отправени против Кевин Спейси, изпълняващ основната роля на президента на Съединени американски щати Франк Андърууд. Освен това желаеме да отговорим на терзанията на нашите актори и екип, се споделя в формалното известие.

Ако реши да ликвидира сериала на този стадий, компанията ще остави феновете му сега, когато Клеър Андърууд отстрани брачна половинка си, заема поста му в Белия дом и в последната секунда декларира с съдбоносен звук " Сега е мой ред! ".

Макар случаят, за който е упрекван, да е от преди повече от 30 години, проблемите за Кевин Спейси продължиха да се натрупат и през днешния ден. Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда премиите " Еми ", заяви, че на 20 ноември няма да му връчи към този момент оповестеният приз за повсеместен принос.

Лондонският спектакъл Олд Вик, където над 10 години Спейси бе живописен шеф (2004-2015), разгласи, че е разтресен от обвиняванията за полови похищения.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР