По-малко държава, по-ниски данъци, по-високи доходи и пенсии. Това са

...
По-малко държава, по-ниски данъци, по-високи доходи и пенсии. Това са
Коментари Харесай

Румен Христов: Десницата е обединена в лицето на ГЕРБ и СДС

По-малко страна, по-ниски налози, по-високи приходи и пенсии. Това са целите на Съюза на демократичните сили (СДС) за идващия парламент.
Това съобщи в предаването  председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, разяснявайки идните. От думите му стана ясно, че синята партия ще се яви още веднъж в коалиция с ГЕРБ. 
" Ние считаме, че България би трябвало да има по-висок стопански напредък в границите на 5-6%. Търсим единодушие с всички политически обединения за удвояване на Брутният вътрешен продукт на страната. Ще настояваме доста изрично за понижаване на налог " Дивидент " от 5% на 2%, настояваме и за единна ставка на Данък добавена стойност. Искаме също по този начин втората година от майчинството майките да получават 80% от възнаграждението, което са получавали и на което са се осигурявали през последните две години. По отношение на защитата би трябвало да гоним достигането на 2% от Брутният вътрешен продукт ", изреди част от целите на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Лидерът на партията добави: " Държим трите дни, които бизнесът заплаща за болнични, да бъдат анулирани. Искаме също по този начин съотношението " 60 на 40 " във връзка с осигуровките, които заплащат работодатели и служащи, да бъде изравнено ", сподели още Христов. Той уточни, че все още тече подготовката на листите за народни представители и означи, че се търсят хора с престиж, които да заемат местата в тях. 
По мотив обвиняванията, че Съюз на демократичните сили е " погълната " от по-големия брат в лицето на ГЕРБ, Румен Христов разяснява, че двете обединения са членки на Европейската национална партия, която ги е подтикнала да се обединят. " Винаги са упреквали десницата, че е фрагментирана. Този път тя не е фрагментирана. Напротив - тя е обединена, имам поради ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. И това е за разлика от левицата, която е мощно фрагментирана. Вие виждате какъв брой формирования отвън Българска социалистическа партия се борят за гласовете на българските жители ", изрази мнение Румен Христов. Председателят на Съюз на демократичните сили сподели, че разговорът в дясно е сложен, тъй като там са събрани мощни индивидуалисти.
Целия диалог с Румен Христов гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР