По-малкият брат на комедийната звезда Димитър Рачков не може да

...
По-малкият брат на комедийната звезда Димитър Рачков не може да
Коментари Харесай

Нарко братът на Рачков не излиза от чалготеките след затвора

По-малкият брат на комедийната звезда Димитър Рачков не може да се нарадва на свободата си след престоя зад решетките. Петър, който бе пуснат от пандиза преди половин година, го е блъснал на живот и не излиза от нощните заведения в Бургас, настояват очевидци.

Той постоянно може да бъде видян да се забавлява в най-елитната чалготека в морския град, само че не в компанията на другари от ъндърграунд средите или атрактивни мадами, а дружно с половинката си и майка на двете му деца Златина.

Допреди да бъде наказан и да излежи присъдата си, Петър не демонстрираше детайлности от персоналния си живот в обществените мрежи. Сега обаче с половинката му споделят обилие от фотоси, от които се вижда, че вървят по почивки, обикалят заведения и заведения за хранене и се радват на домашния уют дружно с двамата си синове.

Неотдавна стана ясно, че Петър е решил и да следва висше обучение в Бургаския свободен университет, само че по този начин и не се разбра към коя компетентност се е насочил.



Братът на комика е на 43 години и е татко на две момчета. С жена му Златина към момента нямат брак, само че живеят от дълго време на фамилни начала. Петър дълги години присъстваше в престъпните сводки, само че напълно загази през 2021 година, когато бе вкаран в пандиза, откакто се призна за дилър на дрога и подписа съглашение със съда. Братът на известния тв водещ беше закован за разпространяване и владеене на опиати, а тази му присъда бе обединена дружно с друга, която касаеше злополуката му с полицейска кола в Бургас и опита му да избяга от мястото на престъплението, написа " Ретро ".



Общото му наказване бе в размер на 3 години и 2 месеца затвор, само че на топло той изкара по-малко поради трудолюбието си зад решетките и положителното държание, което показал там. Заради това бе пуснат на открито предварително и още с излизането си траял да работи в бургаска компания за търговия на храни и питиета, в която помагал още до момента в който бил пандизчия.

Въпреки че е съумял да тръгне по нов път, с батко му към момента не можели да стоплят напълно връзките си. В последните години водещият на „ Капките “ бе вдигнал ръце от роднината си и не желаеше даже да загатва името му. Срамуваше се от постъпките му и с родителите му Станка и Минко бяха обърнали тил на черната овца в фамилията Петър. Сега най-малко се чували понякога, само че братската им дружба още не била напълно постоянна. „ Той направи неточности, понесе си наказването, само че е огромен човек и всичко си зависи от него. Всеки самичък е виновен за личните си дейности. Ако съм го учил на нещо, постоянно е било да е почтен ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР