По-малкият брат на Кейт Мидълтън не е само бизнесмен, любител

...
По-малкият брат на Кейт Мидълтън не е само бизнесмен, любител
Коментари Харесай

Всички мечтаем за романтичната вечеря, с която Джеймс Мидълтън изненада годеницата си!

По-малкият брат на Кейт Мидълтън не е единствено предприемач, фен на кучета и безгрижник с аристократично родословие – става известно, че е и доста сантиментален!

На 24 август Джеймс показа няколко фотоси в Instagram на изненадата, която е направил на Ализе Тевен:

„ Ализе и аз не сме били на среща от цяла безкрайност... по тази причина взех решение да я изненадам с пикник дружно с кучетата и специфичен дребен подарък. “

На фотосите се вижда по какъв начин двойката се забавлява навън дружно с кучетата си – зад тях върху пикапа са подредени доста вази с цветя, табла с вино и чаши, кошница, радио, а на земята е застлан дребен килим в бохо жанр за още по-романтична атмосфера.

on Aug 24, 2020 at 8:11am PDT

Малкият подарък пък се оказа сребърно колие с ослепителен рубин от сбирката “Save of Children” на Bvlgari. През 2009 година Bvlgari стартира да си партнира със “Save of Children” – организация за филантропична помощ, която оказва помощ на децата в неравностойно състояние по света за по-добро бъдеще посредством обучение.

За да отбележат десетата годишнина от партньорството си, Bvlgari сътвориха специфична сбирка бижута, като част от всяка продажба се насочва към организацията. А в случай че имате непотребни 770 $, можете да си купите колие като това на Ализе Тевен .

on Nov 7, 2019 at 5:39am PST

По време на изявление през октомври 2019 година пред “The Telegraph” Джеймс Мидълтън показа сладката история за това по какъв начин се е срещнал с бъдещата си избраница. Докато двамата са участвали на среща в “South Kensington Club” през лятото на 2018 година лечебното куче на Мидълтън – кокер шпаньол на име Ела, е изиграло ролята на сватовник, като се е доближило до Тевенет.

След единствено една година Джеймс разгласи в Instagram годежа си през октомври 2019 година Първоначално Джеймс и Ализе възнамеряваха да се венчаят през лятото 2020 година, само че поради пандемията на ковид празникът беше отсрочен.

A post shared by (@jmidy) on Oct 6, 2019 at 6:37am PDT

Когато и да решат да се венчаят обаче, Мидълтън и Тевенет евентуално ще провеждат дребна гала . На въпрос на “The Telegraph” през октомври 2019 година по отношение на сватбата им Джеймс отговори:

„ Вероятно ще създадем дребна женитба. Нагледал съм се на огромни и обилни церемонии! “
 Очарователният брат на Кейт Мидълтън  Очарователният брат на Кейт Мидълтън  Очарователният брат на Кейт Мидълтън  Очарователният брат на Кейт Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР