По логиката на министър-председателя самото правителство трябва незабавно да си

...
По логиката на министър-председателя самото правителство трябва незабавно да си
Коментари Харесай

Радев: По логиката на премиера правителството незабавно трябва да си подаде оставката

По логиката на министър-председателя самото държавно управление би трябвало неотложно да си подаде оставката, тъй като голямото болшинство от българите му нямат доверие. Това сподели президентът Румен Радев в първия си коментар след балотажа, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Те и в сглобката си нямат доверие, само че са се стиснали крепко един за различен в името на оцеляването ", безапелационен бе Радев.

По думите му всеки нов кмет идва с упованието за промени към и това за по-добро, само че това е огромна отговорност.

" Местната власт ще би трябвало да се оправи с следствията от ниската изборна интензивност, която неизбежно влече и неизбежна легитимност ", добави Радев.

Президентът Радев разгласи, че ще се запознае с показаните причини по отношение на настояването за предварително освобождение на Пламен Тончев.

" Реалните претекстове са известни от дълго време, чухме ги в " оня запис ", те целят преодоляването на службите. Една власт е мощна със спазването на закона, а не с позиционирането си над него ", съобщи Радев.

Президентът съобщи, че е чул деликатно изказването на премиера Денков от петък вечерта и добави, че в закона за ДАНС ясно са посочени основанията, при които може да бъде освободен ръководителя на ДАНС и измежду тях, по думите на Радев, не попада липса на доверие от страна на Денков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР