По-лесно е да помислим астрологията за измама, когато не сме

...
По-лесно е да помислим астрологията за измама, когато не сме
Коментари Харесай

Какви са твоите характерни черти според асцендента и как влияе той?

По-лесно е да помислим астрологията за машинация, когато не сме осведомени с нашата натална карта, планетите, техните разположения в домовете и общите им смисли .

Макар тази мрежа да е сложна за разплитане, информацията от нея може да бъде ключът към по-дълбоко самоосъзнаване, считат от. По-доброто схващане на вашия изгряващ знак, прочут повече като асцендент, и по какъв начин той дефинира вашата персона и настройка към живота е идеалното място, откъдето да стартираме!

Ако в миналото сте се чудили за какво не се идентифицирате изцяло със своята зодия (или безоблачен знак), евентуално това е, тъй като се чувствате по-скоро като своя изгряващ знак.

Прочетете още по тематиката тук ►

Асцендентът бележи момента, в който душата е влезнала в тялото ви, сега, в който сте се родили – по тази причина се счита, че той съответствува с началото на нашия живот . Изгряващият знак постоянно се приема като „ входна врата “ на вашата карта, тъй като той е знак на вашата персона, душевната ви мотивация, външен тип и други

 жена звезди хороскоп iStock

Това обаче не значи, че можем изцяло да пренебрегваме слънчевия си знак , защото той към момента играе значима роля, символизирайки нашето его и цялостна жизнеспособност. От друга страна, изгряващият знак дава визия за това, което всъщност стимулира душата ни и по какъв начин реагираме на нови обстановки.

И така…

Кой е вашият изгряващ знак?

Вашият изгряващ знак, прочут още като ваш асцендент, е зодиакалният знак, който се е издигал над източния небосвод сега, в който сте се родили, което го прави толкоз неповторим за вашите персонални прекарвания . Причината е следната: родените по време на сезона на Овена да вземем за пример, обезпечено са Слънце в Овен, само че всеки от тях ще има друг изгряващ знак съгласно времето на раждането си.

Ако не сте сигурни кой е вашият асцендент, можете да употребявате калкулатор онлайн като този, който ще ви помогне да го изчислите . След като разберете точния си час на раждане и разполагате с наталната си карта преди този момент, ще забележите, че изгряващият ви знак се намира в първата къща на вашата натална карта.

Тъй като първият дом/изгряващ знак на даден субект отбелязва момента, в който е роден, и личностни черти, той също може да опише и техния външен тип . Ако да вземем за пример сте с асцендент Лъв, евентуално имате лъвоподобни черти. Родените с изгряващ знак Лъв са склонни да имат красива коса, топло изражение и може би даже котешки черти. Може да звучи неуместно, само че лъвът е част от фамилията на котките и родените с асцендент Лео несъмнено имат самонадеяност и магнетизъм.

Разберете от галерията долу кои са най-често срещаните личностни черти, присъщи за всеки асцендент!
 Най-характерните черти съгласно асцендента  Най-характерните черти съгласно асцендента  Най-характерните черти съгласно асцендента  Най-характерните черти съгласно асцендента
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР