По Коледа цялото кралско семейство присъства на традиционната за това

...
По Коледа цялото кралско семейство присъства на традиционната за това
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот вече си има първи обожател

По Коледа цялото кралско семейство участва на обичайна за това време от годината литургия в църквата „ Св. Мария Магдалена " в Сандрингам. И несъмнено „ черешката на тортата " бяха двете пораснали към този момент деца на принц Уилям и Кейт - 6-годишният Джордж и 4-годишната Шарлот. Това бе техният дебют, защото за първи път участваха на церемонията, а преди този момент участваха и в похода към църквата. Малкото им братче - принц Луи бе откаран непосредствено в Сандрингам.

По време на разходката кралското семейство се радваше на любовта на хората, на щастливи усмивки, отправени поздрави и доста, доста цветя. Един от букетите, обаче, беше доста специфичен. Той бе от 6-годишния кралски почитател Джеймс Хедър, който заложи на красиви бели рози, опаковани напълно семпло.

Докато Кейт и принцеса Шарлот се разхождаха измежду хората, дребният джентълмен подаде цветята. Херцогинята намерения, че са за нея и посегна да ги вземе, само че той не й ги даде и насочи взор към дребната Шарлот. Така цветята бяха подарени с голяма усмивка на принцесата, която не ги остави до края на разходката и ги стискаше крепко.

Очевидно към този момент дребната принцеса Шарлот има първия си почитател, а занимателният клип беше оповестен в туитър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР