По книжарниците вече можете да откриете ново издание на съвременната

...
По книжарниците вече можете да откриете ново издание на съвременната
Коментари Харесай

Време за четене: „Изкуството да съблазняваш“ или как да овладеем механизмите на желанието

По книжарниците към този момент можете да откриете ново издание на актуалната класика от американския публицист Робърт Грийн (,, и други ).

Самата дума „ съблазняване “ – в романските езици seduction – произлиза от латинската дума за „ заблуждавам, подлъгвам “. Но това прави ли изкуството на съблазняването нещо грозно или неприятно? Не е наложително.

 книга Ciela Изкуството да съблазняваш Ciela

Съществуват разнообразни типове съблазняване – полово, публично, политическо. Великите съблазнители добре познават комплицираното изкуство да очароват, доведено до съвършенство посредством композиция от инстинкт и опит. Веднъж овладели мощта на съблазяването, те могат да го употребяват всеки ден, с цел да реализират своите цели.

Не е загадка, че съблазнителите не бързат, а дълго време омайват и тъкат нишките на любовта. Но допустимо ли е да овладеем тази обхваната в тайнственост мощ – с лекост да караме хората да се влюбват в нас, да провокираме предпочитание и да берем плодовете на отзивчивостта и очарованието на близките ?

Притежаването на тази мощ не изисква цялостно видоизменение на характера или някакво физическо усъвършенстване на външния тип. Съблазняването е игра на логиката на психиката, а не на хубостта, и всеки човек е кадърен да я овладее до съвършенство. Необходимо е единствено да огледа на света по друг метод през очите на съблазнителя.

Робърт Грийн разделя типовете съблазнители на 9 облика : сирените, донжуановците, идеалните любовници, дендитата, непринудените, флиртуващите, чаровниците, харизматичните и звездите. След разкриването на деветте категории Грийн пристъпва към 24 урока на съблазняването, с цел да сътвори едно наложително четиво за всеки, който желае да усвои изкуството да поражда предпочитание .

„ Много повече талантливост се изисква, с цел да правиш обич, в сравнение с да командваш армии. “ - Нинон дьо Ланкло

 книга Ciela Изкуството да съблазняваш Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР