По книжарниците вече може да откриете Пънк 57 – дългоочаквания

...
По книжарниците вече може да откриете Пънк 57 – дългоочаквания
Коментари Харесай

Пънк 57 - еротичният роман, който завладя света

По книжарниците към този момент може да откриете " Пънк 57 " – дълго чакания разказ на американската авторка Пенелъпи Дъглас, трансформирал се в същинска сензация на еротичната литературна сцена в международен мащаб.

Романът, който стремително печели сърцата на няколко генерации читатели, е пламенна история за пристрастеност, секрети, музика, същинско другарство и среща, след която нищо в никакъв случай няма да е същото.

Той е Миша. Тя е Райън. Като деца са се свързали инцидентно един с различен в учебна стратегия за замяна на писма и в никакъв случай не са спрели да си пишат. От разногласия за това чий музикален усет е по-добър и коя пица е по-вкусна писмата им прерастват в прочувствени откровения за най-личните им мисли, фантазии и стремежи.

Райън е музата на Миша. Думите ѝ се преплитат в текстовете на песните му, въодушевяват мелодиите му и го подтикват да бъде по-добър. Миша е най-близкият човек на Райън – единственият, който я познава в действителност и пред който тя се осмелява да бъде себе си.

Седем години двамата си пишат непрекъснато, като съблюдават единствено три елементарни правила: в никакъв случай да не се виждат, в никакъв случай да не си звънят и в никакъв случай да не търсят другия в обществените мрежи… Три правила, с цел да не нарушат това отлично другарство, което имат. Но разпоредбите се основават единствено с цел да бъдат нарушавани.

Когато Миша ненадейно стопира да дава отговор на писмата на Райън, тя не знае какво се е случило с него. Единственото нещо, което я разсейва от мъчителната мисъл за него, е новият възпитаник – мистериозният, хубав и рисков Мейсън, който я вбесява до краен лимит с нахаканото си държание и най-нахално съумява да се намести в мислите ѝ и да разпали блян и предпочитание, каквито в никакъв случай до момента не е изпитвала.

Но дали е допустимо загадъчният чужд да запълни дупката, която неналичието на Миша е оставила в сърцето на Райън? И дали двамата нямат повече общо, в сравнение с тя е предполагала?

***

Бестселъровата авторка Пенелъпи Дъглас се появява за пръв път на български с една от най-вълнуващите си истории, превзела безчет почитатели на романса по целия свят. В духа на книгите на Л. Дж. Шен и Ел Кенеди, " Пънк 57 " е неудържим роман, в който изгарящата химия сред героите се усеща от всяка страница, а пътят към същинската обич е изпълнен с непредвидени обрати.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР