По искане на Софийска градска прокуратура (СГП) Софийски градски съд

...
По искане на Софийска градска прокуратура (СГП) Софийски градски съд
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвинения за убийството на Иван Владимиров

По искане на Софийска градска прокуратура (СГП) Софийски градски съд (СГС) взе мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на 52-годишния Р.Т., упрекнат в осъществяването на съзнателно ликвидиране, оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Р.Т. е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 08 февруари т.г. към 22:30 ч. на столичната улица " Черковна “, съзнателно умъртвил 45-годишния И.И., като го прострелял в региона на лицето със законно притежаван револвер. Престъплението е квалифицирано по член 115 от Наказателния кодекс.

Досъдебното произвеждане е формирано на 09 февруари в изискванията на необходимост на съображение член 212, алинея 2 от Наказателно-процесуален кодекс с първо деяние по следствието – оглед на местопроизшествието. С прокурорско разпореждане Р.Т. беше арестуван за период до 72 часа.

Съдът показа доводите на прокурора, че са налице задоволително доказателства, които водят до извод за обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към действието, за което е притеглен в това качество. Съдът одобри, че е налице и действителна заплаха той да се укрие и да извърши друго закононарушение, заради което дефинира като подобаваща най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда не е дефинитивно и може да бъде обжалвано пред Софийски апелативен съд.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР