По искане на Районната прокуратура в Стара Загора съдът определи

...
По искане на Районната прокуратура в Стара Загора съдът определи
Коментари Харесай

Арест за мъж, завлякъл българка да проституира в Австрия

По искане на Районната прокуратура в Стара Загора съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 44-годишен мъж за трафик на млада жена за проституция в Австрия, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

44-годишният А.А. е бил притеглен като обвинен за това, че през интервала от месец ноември 2019 година до 13.01.2020 година, в гр. Стара Загора, набрал едно лице – 24-годишна жена, като я транспортирал и превел през границите на България до Австрия, където я приели за да бъде употребена за развратни дейности, заблуждавайки я с обещания за облаги.

До момента е открито, че обвиненият А.А. имал близки връзки с потърпевшата жена. Той ѝ предложил да се оженят и заминат за Австрия, където да живеят дружно. Жената се съгласила, само че като пристигнали там, обвиненият я предиздвикал да работи в заведение, като се занимава с проституция. За да я принуди, той ѝ оказвал душевен и физически тормоз. Жената съумяла да се прибере след месец и половина в България, за което ѝ оказал помощ различен българин. По-късно обвиненият А.А. се върнал също, намерил потърпевшата, като ѝ отправил закани и е бил арестуван от полицията. В хода на следствието са осъществени разпити на очевидци очевидци, събрани са писмени доказателства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР