По искане на Районната прокуратура в Разград съдът определи най-тежката

...
По искане на Районната прокуратура в Разград съдът определи най-тежката
Коментари Харесай

Задържаха рецидивист за побоя над дядо на бензиностанция

По искане на Районната прокуратура в Разград съдът дефинира най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за 39-годишен мъж, притеглен като обвинен за обир на пари, осъществен след приложимост на мощ, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Около 18:00 часа на 21 февруари, на улица в Разград е открит възрастен мъж в безпомощно положение. След като бил отведен в болнично заведение се открило, че по тялото му има голям брой синини и отоци. В хода на следствието на случая станало ясно, че мъжът е станал жертва на обир. След нанесен му побой незнаен мъж му лишил сумата от 90 лв. и остарял мобилен телефон.

В хода на подхванатите издирвателни дейности е открит и арестуван причинителят – 39-годишен мъж от село Пороище. Той е престъпно проявен и неведнъж осъждан, сподели представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева. Задържаният е осъждан за закононарушения срещу собствеността и превоза, за които е търпял ефикасни санкции „ отнемане от независимост “. Излязъл е от пандиза през август 2020 година

Определението на съда предстои на обжалване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР