По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка

...
По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка
Коментари Харесай

Вкараха зад решетките мъж, опитал да пренесе 10 кг хероин през ГКПП Малко Търново

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Иван И.
Той е упрекнат за това, че без съответно позволение пренесъл през границата на страната хероин – към 10 кг. Престъпното действие е осъществено на 13.03.2020 година Наркотикът е пренесен през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “. Престъплението е квалифицирано по член 242, алинея 2, предл. 1 от Наказателен кодекс.
По време на следствието е откритото, че хероинът е бил разпределен в 22 пакета. Те са били сложени в тайник на автомобила, с който обвиненият е минал границата от Република Турция в Република България. Наркотичното вещество е намерено благодарене на отличната работата на митническите чиновници, направили щателна инспекция на транспортното средство.
Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Иван И. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши ново закононарушение.
Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения. Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града, оповестяват от пресцентъра на Окръжната прокуратура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР