По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът определи задържане

...
По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът определи задържане
Коментари Харесай

Задържане под стража за наркодилър от Варна

По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът дефинира „ задържане под стража “ за 39-годишния Т.Г. от Варна. Мъжът е притеглен в качеството му на обвинен за държане без съответно позволение на високорискови наркотични субстанции за разпространяване, както и за това, че има и съхранява без съответните разрешителни огнестрелни оръжия и муниции за тях. С разпореждане на наблюдаващ прокурор и с оглед явяването му в съда за установяване на мярка за неотклонение задържането на Т.Г. бе удължено до 72 часа.

39-годишният обвинен по противопоставяне на притежанието и разпространяването на наркотични субстанции, осъществена от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна, взаимно с техни сътрудници от ГДНП. Претърсени били два адреса в града. Иззети били три типа наркотични субстанции – 806 грама кокаин, 20 грама марихуана и малко количество метамфетамин. Иззета била и огромна сума пари в лв. и евро, както и две оръжия, за които липсвали съответните разрешителни - един военен револвер, един преправен подобен, огромно количество муниции за тях. Намерени били електронни везни и голям брой празни пакетчета.

Определението на Окръжния съд за налагане на най-тежката мярка за неотклонение предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР