По искане на Окръжна прокуратура – Добрич съдът остави в

...
По искане на Окръжна прокуратура – Добрич съдът остави в
Коментари Харесай

Затвор за добричлията, пребил до смърт свой роднина

 По искане на Окръжна прокуратура – Добрич съдът остави в ареста - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

На 22 октомври 2021 година е получен сигнал за открит умрял в дома си мъж. На място, при осъществения оглед, е открито, че по тялото му има следи от принуждение и се касае за осъществено по отношение на него тежко закононарушение.

След неотложно подхванатите дейности по следствие на случая под надзора на Окръжна прокуратура - Добрич, станало ясно, че причинител на убийството е племенникът на жертвата – И.Д. (35 г.).

Според събраните досега доказателства, двамата мъже били в дома на по-възрастния и консумирали алкохол дружно. Между обвинения и неговия вуйчо зародил скандал, който бързо прераснал във физическа разпра. Младият мъж почнал да бие своя родственик, като го удрял по тялото и главата. След това си тръгнал от мястото на престъплението. На идващия ден, жертвата бил открит от свои близки умрял.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор И.Д. е арестуван за период до 72 часа, а от през днешния ден е с непрекъсната мярка за  неотклонение – " задържане под стажа “, откакто Окръжният съд в града почете настояването на прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР